כותב הפרופסור לפסיכולוגיה ארגונית אדם גרנט בספרו ׳מיוחדים׳.
כשמדובר ביצירתיות וחדשנות, הכמות חשובה יותר מהאיכות, כי אין לנו יכולת לדעת מה יעבוד.
ככל שנייצר יותר רעיונות וננסה אותם, אנחנו מעלים את הסיכוי להניע משהו חדש שגם יצליח.
כותב הפרופסור לפסיכולוגיה ארגונית אדם גרנט בספרו ׳מיוחדים׳.
כשמדובר ביצירתיות וחדשנות, הכמות חשובה יותר מהאיכות, כי אין לנו יכולת לדעת מה יעבוד.
ככל שנייצר יותר רעיונות וננסה אותם, אנחנו מעלים את הסיכוי להניע משהו חדש שגם יצליח.
מעניין? מוזמנים לשתף…
החיים זה 20% מה שקורה לנו, ו 80% הגישה שבה אנחנו נוקטים. כשאנחנו מדברים על מישהו אחר אנחנו אכן חושבים כך. אבל כשאנחנו מדברים על
איזו דרך גרועה יש להתמודד עם ביקורת?לחשוב שהיא עליך. הרבה אנשים מקבלים ביקורת על העבודה שלהם, ומחשיבים אותה כביקורת על עצמם. התוצאה היא שקשה להם
עכשיו קחו מיכל גדול עם מים, שימו בו כפית מלח.איך הטעם עכשיו? כמעט לא מרגישים את המלח. זה מדיטציה.היא מגדילה את המיכל ומאפשרת להכיל יותר
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.