איך לא לשרוף פופקורן בסיר?

אליס באוור, מייסדת האתר Simply Recipes, מסבירה:

  1. חממו שמן בסיר.
  2. שימו ארבעה גרעיני פופקורן.
  3. חכו עד שהם יפתחו.
  4. עכשיו שימו את כל שאר הגרעינים.

בוואר מסבירה שברגע שהגרעינים הראשונים נפתחים, סימן שהשמן בטמפרטורה הנכונה.

אחרת ייצא לך שרוף.

********

מתי יוצא לנו שרוף בעבודה?

כשאנחנו מפתחים את כל הפיצ׳רים במוצר עוד לפני שהספקנו להוציא גרסה ראשונה.
כשיש לנו רעיון ואנחנו מנסים אותו על כולם, במקום להתחיל עם המשפחה או חברים.
כשאנחנו מעצבים את כל ה 60 שקפים במצגת לפני שהראינו אותה למישהו.
כשפותחים קבוצה בפייסבוק ומזמינים אליה את כל מי שאנחנו מכירים במכה אחת.

עדיף להתחיל בארבעה ראשונים.

מעניין? מוזמנים לשתף…

פוסטים נוספים

המסע לאיזור הגאונות.

אני: ״היי.״הגוף שלי: "היי.״אני: ״אפשר שאלה?״הגוף שלי: "ברור, תמיד.״אני: ״החוזקות שאנשים מדברים עליהן, מה הקטע בזה?״הגוף שלי: ״מה הכוונה ב-מה הקטע בזה?״אני: ״איך החוזקות האלה

קרא עוד »

יומן התנגדות.

חבר שאל על הפוסט היום: ״נכון, ההתנגדות הפנימית בולמת אותנו, וצריך להתגבר עליה. אבל לא כתבת איך.״ צודק. יש בטח המון דרכים, כותב לכם על

קרא עוד »

רוצה להעמיק בהבנה?

קצת עליי...

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

Thank You For Submit the Form