תשמור כח לסוף.

אם תתחיל מהר מדי ריצת מרתון, לא יישאר לך מספיק כח לקילומטרים האחרונים ואתה עלול לפרוש.

אם מסעדה משקיעה יותר מדי כסף בעיצוב, לא נשאר לה מספיק משאבים כדי לקחת סיכונים ולעשות דברים חריגים.
התוצאה עלולה להיות מסעדה מעוצבת עם אוכל ממוצע.

אם אתה משקיע מאמצים בלשפץ את התוכן שלך שוב ושוב מחשש שהוא לא מספיק טוב, אתה עלול לגלות שלא נשאר לך מספיק כח להתמודד עם הפחד להעלות אותו לאויר.

כשאתה אתה מגיע לשלבים האחרונים שבהם צריך לעלות לאויר, לקחת סיכונים, להתמודד עם פחד ולהתגבר על ביקורת, אתה עלול לגלות שאתה עייף מדי.

תשמור כח לסוף.

מעניין? מוזמנים לשתף…

פוסטים נוספים

זה לא באג, זה פיצ׳ר.

אם במסעדה לא יביאו לך סכין או צלחת, כנראה תתלונן שהשירות גרוע. אבל כשאתה מזמין כרובית במסעדה של אייל שני זה מגיע על נייר אפייה,

קרא עוד »

במה הכי משתלם להשקיע?

כשבודקים על מה אנשים היו מוכנים לשלם אקסטרה, מגלים שזה לאו דווקא על אוכל יותר טעים, חדר עם נוף לבריכה או שירות יותר מהיר.אלא דווקא

קרא עוד »

לא מושלם, אבל שלי.

פילוסוף הטכנולוגיה קווין קלי כתב פעם שכל טכנולוגיה חדשה מציתה באנשים פאניקה בשבעה שלבים:  ******** אז בכל מה שקשור לבינה מלאכותית, אנחנו בשלב מס' 3,

קרא עוד »

רוצה להעמיק בהבנה?

קצת עליי...

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

Thank You For Submit the Form