יש שלב שבו זה כבר לא משנה כמה מאמץ תשקיע.

השף המצליח מושיק רוט (בעל כמה כוכבי מישלן) אומר שהמעבר בין כוכב מישלן אחד לשלושה כוכבים הוא לא על ידי הכנה של אוכל יותר טוב. אלא לעשות את זה טוב לאורך זמן.

כמות המאמץ שצריך להשקיע כדי להגיע מ 1 ל 98, היא אותה כמות מאמץ שצריך להשקיע כדי להגיע מ 98 ל 99.

בשלב מסויים צריך להפסיק להתמקד בלשפר ולתקן, ולהתמקד בלהוציא את מה שאתה כל כך טוב בו.

מעניין? מוזמנים לשתף…

פוסטים נוספים

להאמין שנוכל לעמוד בזה.

כשאנחנו נוסעים לאנשהו באוטו, אנחנו לא בטוחים שלא יקרה פנצ׳ר בגלגל, אבל אנחנו יודעים שאם זה יקרה נדע מה לעשות. לעומת זאת, כשאנחנו מעלים קמפיין

קרא עוד »

רוצה להעמיק בהבנה?

קצת עליי...

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

Thank You For Submit the Form