יש שלב שבו זה כבר לא משנה כמה מאמץ תשקיע.

השף המצליח מושיק רוט (בעל כמה כוכבי מישלן) אומר שהמעבר בין כוכב מישלן אחד לשלושה כוכבים הוא לא על ידי הכנה של אוכל יותר טוב. אלא לעשות את זה טוב לאורך זמן.

כמות המאמץ שצריך להשקיע כדי להגיע מ 1 ל 98, היא אותה כמות מאמץ שצריך להשקיע כדי להגיע מ 98 ל 99.

בשלב מסויים צריך להפסיק להתמקד בלשפר ולתקן, ולהתמקד בלהוציא את מה שאתה כל כך טוב בו.

מעניין? מוזמנים לשתף…

פוסטים נוספים

אל תהיה חלוץ, תשבש.

לא חייבים להיות ראשונים בשוק כדי להצליח. לא חייבים להיות מקוריים כדי להצליח.  וגם לא חייבים שיהיה לנו why שהוא רק שלנו.  אפשר למצוא why

קרא עוד »

מראות לא צוחקות.

ג׳רי סיינפלד אומר שאי אפשר להתאמן על סטנדאפ מול המראה, צריך קהל אמיתי. ״מראות לא צוחקות,״ הוא אומר. ״אתה צריך מישהו שייתן לך פידבק.״ ******

קרא עוד »

רוצה להעמיק בהבנה?

קצת עליי...

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית לפרומי בלוף קינץ תתיח לרעח. לת צשחמי צש בליא, מנסוטו צמלח לביקו ננבי, צמוקו בלוקריה.

Thank You For Submit the Form